LADEKABLER TIL CEE


Har du endnu ikke installeret en ladeboks derhjemme, anbefaler vi, at du oplader via en CEE-stikkontakt, det er sikrere end opladning via en almindelig stikkontakt. Det er også godt at have et ladekabel til CEE-stik med på turen som reserve.Er det hurtigere at lade min bil op via et CEE-stik end via Schuko-stik?

Plug-in hybrid (eller andre biler med 1-faset indbygget oplader)

Ja, ved at bruge den 3-fasede stikdåse kan du, udover at lade på en mere sikker måde, bruge de 16A, som din bil kan modtage, oplader cirka 18 km i timen. Oplader du med 10A i et almindeligt husstandsstik, får du cirka 11 km i timen.

Husk, at opladning via et husstandsstik skal ses som en midlertidig opladningsløsning, når du rejser, og du bør maksimalt oplade med 10A i et husstandsstik. Hvis du ønsker at oplade kontinuerligt, anbefales en ladeboks eller et CEE-stik.

Elbil (med 3-faset indbygget oplader)

Ja, oplader du din 3-fasede bil via husstandsstikket, får du cirka 12 km i timen, men da din elbil kan bruge 3x16A, får du cirka 50 km i timen ved at lade op via 3-faset stikkontakt. Det er det samme beløb, som du får, hvis du oplader via en 11kW ladeboks.

Hvor mange miles du oplader i timen afhænger af flere forskellige faktorer, for eksempel bilens batteri og klimaet (i koldere vejr trækker din bil mere strøm end i varmere vejr, når du kører). Ovenfor er kun generelle eksempler på tidspunkter for plug-in hybrider og 3-fasede biler. Ønsker du et mere præcist antal kilometer til netop din bilmodel, så kontakt os, så hjælper vi dig.

Har du adgang til et rødt 3-faset CEE-stik?

Med vores ladekabler kan du bruge dit eksisterende 3-fasede CCE-stik til at oplade din bil. Men der er et par ting at huske på:

For at få det fulde udbytte af en 3-faset stikkontakt skal den indbyggede oplader på din bil være 3-faset. Hvis du har en bil, der har en 1-faset indbygget oplader, kan du stadig bruge sikkerheden i CEE-stikket, men din bil oplader på 1-faset.


3-fasede ladekabler (oplader op til 54 km i timen)

Ladekabel Khons, 3-faset til Type 2, 11kW

Ladeboks CTEK NJORD GO 11kW

Adapter CEE 3-faset 16A til ladekabel Type 2

Juice Booster 2 med adaptersæt


1-fasede ladekabler med 3-fasede handske (oplader op til 18 km i timen)

Ladekabel 3-faset stik (1-faset opladning) CEE til Type 2 6-16A, 3,7kW