Charge Amps


Charge Amps er en banebrydende leverandør af ladeløsninger til elbiler. Med fokus på smarte detaljer og design udvikler de brugervenlige løsninger til den moderne genopladelige bil; på farten såvel som hjemme og på kontoret. Design, der også bidrager til produkternes funktionalitet. Smart og enkelt. 


Stilfulde ladebokse med høj brugervenlighed fra Charge Amps

Charge Amps er baseret på lige dele mekatronik, innovativt design, brugervenlighed og en dyb forståelse og passion for dette marked. Kort fortalt; de ønsker at skabe smarte ladeløsninger med deres kunders behov som det primære fokus. Charge Amps ønsker, at elbilsopladning skal være enklere, renere og langt mere tilgængelig end noget andet alternativ.


Charge Amps Halo - en robust og kraftfuld ladeboks

For dem der ønsker en ladeboks med smarte funktioner og som er skabt til vores nordiske klima, er Charge Amps Halo en perfekt løsning til dig. Fremstillet af genanvendt aluminium og med markedets højeste IP-klassificering gør den til en robust og brugervenlig opladningsboks i topklasse. Derudover er der et ekstra Schuko-udtag på undersiden af ladeboksen til for eksempel motorvarmere eller elcykler.

Læs mere om Charge Amps Halo her.


Oplad to biler på samme tid med Charge Amps Aura

Charge Amps Aura er en både stilfuld og komplet ladeboks, hvor du kan lade to elbiler op på samme tid med op til 22kW pr ladestik. Ladeboksen er kompatibel med OCPP og kan tilsluttes enhver cloud-tjeneste. Perfekt løsning til virksomheden eller boligforeningen. Aura er også forberedt til Vehicle-2-Grid teknologi.

Læs mere om Charge Amps Aura her.