Charge Amps Aura med to kontakter

  • 18 000 DKK


Lager:
Leveringstid: 3-4 hverdage
✓ 14 dages returret
✓ Gratis fragt over 600 kr
Välj antal

Charge Amps Aura 22kW 3-faset ladeboks med to stikkontakter, der kan lade 2 x 22 kW på samme tid. Stilfuldt design i genbrugsmateriale.

Varenummer: 176

Charge Amp AURA ladestation - Perfekt til offentlig opladning.

Denne ladestation i topklasse og stilfuldt design giver dig mulighed for at oplade to elbiler på samme tid med to 22kW udtag. Charge Amps Aura er omhyggeligt designet af Joachim Nordwall (designer hos Koenigsegg) og også lavet af slidstærkt genbrugsaluminium. Med sin skinnende sølvfarve passer AURA i gademiljøer såvel som i en garage eller på en indkørsel.

LED-lys på ladeboksen indikerer begge igangværende opladning og viser vej til RFID-modtageren for nem identifikation og samlet overblik. Ladeboksen fås i to udgaver, Wifi eller 4G (eller netværkskabel).

Skytjenesten My Charge Space giver dig fuld kontrol over historik og mulighed for planlægning, timere og automatiske rapporter. AURA kan belastningsbalanceres til at indgå i større installationer og derefter dynamisk allokere strøm for optimal udnyttelse.

AURA er forberedt til ISO15118, hvilket åbner op for en række muligheder. ISO 15118 udvider bilens datakommunikation og er en forudsætning for Vehicle-2-grid teknologi. Denne teknologi er også forudsætningen for, at strøm kan løbe både ind og ud af bilen, så den også kan bruges til batteriopbevaring.

Oplad din bil med egenproduceret el fra solpaneler. Med Charge Amps nyeste funktion Green Charging har du mulighed for at lade bilen op med både el fra lysnettet og egenproduceret solenergi. Du har også mulighed for at skifte til helt grøn opladning og så oplade elbilen med kun strøm fra solpaneler. Indstil den tidsplan, du foretrækker, i Charge Amps app.


Fakta om Charge Amps Aura:

Tillverkare: Charge Amps
WiFi: Ja
Modell: Aura
RFID: Ja
Antal faser: 3-faset
App: Ja
Strømstyrke: 32A
Vægt: 10 kg
Maksimal effekt: 2 x 22kW
Måle (h x b x d): 405 x 367 x 159 mm
Kabel eller stik: 2 st stik
Driftstemperatur: –30 °C till +45 °C
Energimåling: Ja
Beskyttelsesklasse: IP55
Understøttelse af belastningsbalancering: Ja
Garanti: 3 år
4G LTE-M: Ja (abonnement og SIM-kort til 4G påkrævet, medfølger ikke)


Belastningsbalancering

For at fordele strømmen smart balancerer Aura-belastningen mellem dens to stik, men Auraen kan også balancere mod andre Aura og Halo fra Charge Amps. Har du brug for load balance mod huset, er det en Amp Guard, du skal supplere med.

Skytjeneste My Charge Space

Skytjenesten giver fuld kontrol, historik og overblik med mulighed for planlægning, timere og automatiske rapporter. WiFi eller LAN skal være tilgængeligt for denne tjeneste.


Manualer


Produktblad

Installationsvejledning

Brugervejledning

Quick Guide

Trustpilot