LADEKABLER TIL ELBILER OG HYBRIDER


LADEKABLER TIL LADEPOSTER OG LADEBASSER

Det er vigtigt, at du vælger et ladekabel, der fungerer både hjemme og på offentlige steder. I Europa har du brug for et såkaldt Mode-3 kabel, for at din opladning kan foregå sikkert og effektivt.

Der er i øjeblikket over 12.000 offentlige ladestandere i Sverige, så der er mange steder at lade din elbil op, når du kommer rundt i vores fantastiske land.


Klik her for at se vores udvalg af ladekabler


LADEKABEL TIL DANSK STIK (TYPE K)

Når der ikke er en ladestation, når bilen skal oplades, kan du praktisk talt lade din elbil op via en stikkontakt (Schuko). Ladekabler, der er tilpasset vægstik, lader altid med 1-faset og normalt med lavere effekt for ikke at overbelaste vægkontakten.

Vi har opladere, der er justerbare og med fast ladestrøm.

Det er meget vigtigt at disse ladekabler har varmedetektion for at kunne afbryde opladningen hvis stikkontakten bliver for varm, selvfølgelig har ALLE vores opladere dette.


Klik her for at se vores forskellige ladekabler til dansk stik


LADEKABEL TIL CEE 

Hvis du endnu ikke har installeret en ladeboks derhjemme, anbefaler vi, at du oplader via en CEE-stikdåse, det er meget sikrere end opladning via en almindelig stikkontakt. Det er også godt at have et ladekabel til CEE-stik med på turen som reserve.


Klik her for at se vores ladekabler til CEE-stik