eConnect Ladekabel Type 2, 3-faset, 32A, 22kW

  • 1 990 DKK

Lager:
Leveringstid: 3-4 hverdage
✓ 14 dages returret
✓ Gratis fragt over 600 kr
Välj antal

eConnect - Ladekabler af højeste kvalitet. eConnect ladekabler er udviklet og testet til langtidsbrug i barske miljøer. Den er let og holdbar.

Varenummer: 470

eConnect - Ladekabler af højeste kvalitet

eConnect ladekabler er udviklet og testet til langtidsbrug i barske miljøer. Det er let og holdbart, forbliver fleksibelt selv ved lave temperaturer og har praktisk tilbehør, der gør det til det måske mest brugervenlige ladekabel til genopladelige køretøjer på markedet.

eConnect ladekabel er udviklet af nøje udvalgte og testede materialer, der bevarer deres smidige fleksibilitet selv i hård kulde. Den har en lav vægt, hvilket gør den nem at håndtere. Konnektorerne er robuste og har et universelt ergonomisk design til at passere gennem alle dele. Forskellige vinkler på stikket til bil og ladestation giver den ultimative tilslutningsvinkel. Det betyder, at der kræves minimal kraft for at forbinde, mens stikket slides mindre. Både ladekabler og stik er robuste og bygget til langtidsbrug.

Smart beskyttelseslås

Det justerbare smart beskyttelseshætte holdes væk fra snavs og vand takket være den smarte rem, der holder låsen op og ned, når den ikke er i brug. Remmen er spændt og holder låget sikkert væk fra bilen under opladning, så ridser på lakken undgås. Beskyttelseshætte kan tages af.

Miljøvenligt laddkabel

eConnect-ladekabler og ladestik kan genbruges. Kontakterne er ikke fyldt med plast, da alle komponenter i kablet kan kildesorteres.

Teknisk dokumentation

DEFA AS er certificeret efter krav i både IATF 16949: 2016, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 og OHSAS 18001: 2007.

Certificering IEC 62196-1, IEC 62196-2, IP67

Driftstemperatur: -40°C til +55°CPasser til følgende elbiler:

  • Renault Twingo ZE
  • Renault ZOE
  • Smart ED
  • Tesla Model S
  • Tesla Model X
  • Volkswagen ID3 Standard range


Manualer

Produktblad

Broschyr

Quickguide end cap

Bruksanvisning

Trustpilot