LADEBOKS TIL ELBIL


Måske er du ejer af din første elbil og ladebokse er helt nye for dig, eller også ved du præcis, hvad du vil have.


Vi har valgt at samarbejde med branchens førende brands, så du kan vælge det, der føles bedst for dig. Leder du efter et specifikt mærke, finder du alle vores mærker under menuen "LADEBOKS".


Vil du have os til at hjælpe dig med at finde den rigtige ladeboks? Tøv ikke med at kontakte os! Nu er det tid til at finde den rigtige spænding til din bil!


Få fuld kontrol over din opladning

Ved at installere en ladeboks derhjemme får du en sikker og pålidelig opladning til din elbil. Oplev friheden ved en ladeboks derhjemme, og bestem, hvornår og hvordan du vil lade din elbil op. Du kan nemt planlægge din opladning til for eksempel at starte opladningen, når strømmen er billigst. Du kan også se statistik over forbrugt strøm og dermed få fuld kontrol over din opladning.


Smart og sikker opladning med ladeboks

Installerer du en smart ladeboks derhjemme med belastningsbalancering, skal du ikke bekymre dig om, at sikringer udløses på grund af overbelastning. En load balancer registrerer, hvor meget energi huset forbruger i realtid og fordeler det overskydende til ladeboksen, når du oplader din elbil. Strømmen til ladeboksen reduceres automatisk, hvis du tænder for forskellige husholdningsapparater på samme tid. 


Hvor hurtigt kan jeg lade op med en ladeboks derhjemme?

Ved opladning derhjemme lader du med vekselstrøm (AC), der går via bilens indbyggede oplader, i modsætning til hurtigopladning, hvor strømmen leveres i form af jævnstrøm (DC) og går forbi bilens indbyggede oplader, direkte til batteriet. Hvor lang tid det tager at oplade en elbil derhjemme afhænger til dels af den aktuelle strøm og kapaciteten på den indbyggede oplader. Hvis du installerer en ladeboks derhjemme med en kapacitet på 11kW og en elbil, der lader med 11kW (3-faset 16A), vil hastigheden være cirka 5-6 miles i timen.


Find den rigtige ladeboks til dine behov

Nogle gange kan det være svært at vide, hvilken ladeboks der passer til dine behov. Vælg en ladeboks derhjemme, der er fremtidssikret og forberedt til smarte tjenester. Har du brug for hjælp eller rådgivning omkring valg af ladeboks eller har du andre spørgsmål? Du er meget velkommen til at kontakte os!