Charge Amps Dawn

  • 6 290 DKK
  • 6 490 DKK


Lager:
Leveringstid: 3-4 hverdage
✓ 14 dages returret
✓ Gratis fragt over 600 kr
Välj antal

Charge Amps Dawn är den kompletta laddstationen både för installatörer och slutanvändare med en laddningskapacitet på upp till 22kW.

Varenummer: 130297

Charge Amps Dawn - den komplette ladestation til fremtiden!

Charge Amps Dawn er den perfekte ladestation for både installatører og slutbrugere. Med imponerende 22 kW i én stikkontakt kan du oplade din elbil hurtigt og nemt. Derudover er Charge Amps Dawn udstyret med en certificeret MID-måler, hvilket giver dig hundrede procent gennemsigtighed og mulighed for at se præcist, hvor mange kW der er blevet brugt til at oplade din elbil.

Elegant design og tilslutningsmulighed til Charge Amps Cloud og App

Charge Amps Dawn er elegant designet af den tidligere chefdesigner for Koenigsegg, Joachim Nordwall, og passer perfekt ind i de fleste miljøer. Med tilslutningsmuligheder til Charge Amps Cloud og App kan du få fuld kontrol over din opladning og drage fordel af alle vores intelligente løsninger. Derudover har Charge Amps Dawn en kraftfuld Linux-processor, der kan håndtere store mængder data.

Installatørens bedste ven

Charge Amps Dawn er ikke kun nem at bruge, den er også nem at installere. Opladeren er designet med en bagplade, hvor installation og konfiguration foretages. Dette forenkler kabeltrækning og kabeltilslutning betydeligt. Derudover guider "The Installation Wizard" installatøren gennem hele installationsprocessen trin for trin. Charge Amps Dawn har også en indbygget jordfejlafbryder af type B og jævnstrømsbeskyttelse i opladeren, hvilket beskytter din elbil mod jordfejl og sikrer, at bilen ikke tager skade.

Serieforbindelse til semi-offentlige områder

Charge Amps Dawn er det perfekte valg for semi-offentlige områder som f.eks. boligforeninger eller virksomhedsparker, hvor flere ladestationer ofte er installeret. Charge Amps Dawn har en stor fordel sammenlignet med andre ladere - muligheden for at serieforbinde strømkablet. Det betyder, at installatøren smidigt og nemt kan serieforbinde ladestationerne og dermed spare både tid og penge.

Teknisk specifikation:

Tillverkare: Charge Amps
WiFi: Ja
Modell: Dawn
RFID: Ja
Antal faser: 3-fas
App: Ja
Strømstyrka: 32A
Vægt: 3,5 kg
Maksimal effekt: 22kW
Måle (h x b x d): 242 x 180 x 75 mm
Kabel eller stik: Stik
Driftstemperatur: –30 °C till +45 °C
Energimåling: Ja
Beskyttelsesklasse: IP 54 innerhölje/modul IP 44 ytterhölje
Understøttelse af belastningsbalancering: Ja
Garanti: 5 år
Manualer

Produktblad (SE)

Installationsmanual (ENG)

Användarmanual (ENG)


Trustpilot