Stolpetop til DEFA Power

  • 595 DKK
Lager:
Leveringstid: 3-4 hverdage
✓ 14 dages returret
✓ Gratis fragt over 600 kr
Välj antal

Stolpetop til DEFA PowerDenne monteringsplade er den perfekte løsning til montering af Defa Power ladestationer på Ø 60 mm stolperør. Fremstillet af høj kvalite

Varenummer: 90525

Stolpetop til DEFA Power

Denne monteringsplade er den perfekte løsning til montering af Defa Power ladestationer på Ø 60 mm stolperør. Fremstillet af høj kvalitet aluminium og pulverlakeret for at sikre bedst mulig holdbarhed og æstetik. Med monteringspladen kan du nemt installere en eller to DEFA Power ladestationer.

Dette produkt er fremstillet i Sverige, specielt tilpasset det barske nordiske klima. Med en omkostningseffektiv design, anbefalet til forsyningskabler op til 10 mm², er den perfekt til at omdanne en motorvarmerplads til en ladningsplads og kan også bruges som erstatning for en motorvarmecentral.

Til montering på Ø 60 mm stolperørAnbefales til maksimalt 6 mm² kraftkabelRobust konstruktion i stålPulverlakeret4 stk. M4-skruer medfølger (For dobbeltmontering kræves længere skruer, der ikke medfølger)Passer til at erstatte f.eks. en motorvarmerplads med en ladningsplads og kan bruges som erstatning for en motorvarmecentral.

Trustpilot