Opbevaringstaske til ladekabel DEFA

  • 299 DKK
Lager:
Leveringstid: 3-4 hverdage
✓ 14 dages returret
✓ Gratis fragt over 600 kr
Välj antal

Oplev den ultimative løsning til dine ladekabler med eConnect opbevaringstasken. Denne taske er lavet til at holde dine opladningskabler sikre og beskyttede!

Varenummer: 712594

Opbevaringstaske til ladekabel DEFA

Oplev den ultimative løsning til dine ladekabler med eConnect opbevaringstasken. Denne taske er skabt til at holde dine opladningskabler sikre, beskyttede og organiserede, uanset hvor du går.

Tasken er lavet i højkvalitets, slidstærkt og brandsikkert materiale, med ekstra stropper, der holder kablet på plads, så du kan være sikker på, at dit ladekabel altid holdes på plads. Taskens ergonomisk designede håndtag gør det nemt og bekvemt at have den med dig, uanset hvor du går. Tasken er udstyret med ventilationshuller, der forhindrer fugt i at samle sig i posen under opbevaring og beskytter samtidig kabelterminalerne mod korrosion, så dit ladekabel altid er klar til brug, når du har brug for det.

Fastgør nemt tasken med en krog i bilens bagagerum for sikker transport. Med en lynlås, der kan åbnes i begge retninger, er det nemt at få adgang til dit ladekabel, og remmen i tasken holder det sikkert på plads. Derudover har tasken en lomme på indersiden til brugsanvisningen, så du altid har den lige ved hånden.

Størrelse: 360x100x470mm
Vægt: 770

Produktblad

Bemærk venligst, at ladekablet ikke medfølger. Opgrader din ladekabeloplevelse i dag med eConnect Premium Case!


Trustpilot