Easee Equalizer Duo - Equalizer Amp och P1 Equalizer

  • 3 200 DKK
Lager:
Leveringstid: 3-4 hverdage
✓ 14 dages returret
✓ Gratis fragt over 600 kr
Välj antal

Easee Equalizer Duo kombinerer den nye Easee Equalizer AMP og den velkendte Easee Equalizer P1. Equalizer AMP gør dig uafhængig af en smart elmåler og gør syste

Varenummer: E003

Easee Equalizer Duo kombinerer den nye Easee Equalizer AMP og den velkendte Easee Equalizer P1. Equalizer AMP gør dig uafhængig af en smart elmåler og gør systemet klar til opladning via solstrøm. Equalizer P1 optimerer ladeoplevelsen ved at maksimere brugen af tilgængelig energi i ejendommen til elbilopladning uden at risikere at overbelaste hovedsikringen.
Dette er inkluderet i pakken

1 x Equalizer P1
1 x Amp
3 x 100A CT-klemmer, ⌀16,2 mm (kan ikke erstattes af andre mærker).

Easee Equalizer Amp

Easee Equalizer Amp er et måleapparat og et tilbehør til Easee Equalizer. Denne enhed leverer datapunkter, der er nødvendige for, at Equalizer kan balancere energien mellem din bygning og opladningsrobotten.

Undgå unødvendige investeringer i dyre smartmålere og installer inden for få minutter med vores Plug & Play system.

Easee Equalizer P1

Moderne dynamisk belastningsbalancering, der er nem at installere.

Fuldt dynamisk belastningsbalancering mellem ladestationerne og ejendommen.
Undgå overbelastning og strømafbrydelser, mens du oplader din bil.
Oplad hurtigere, når det gennemsnitlige energiforbrug for bygningen er på sit laveste og ligeledes belastningen på nettet.
Tilslut, par og start. Et-klik konfiguration.
Al nødvendig kommunikation foregår over EaseeLink™, WiFi og radiofrekvens for at sikre forbindelse, selvom en af internetforbindelserne skulle svigte.
Oplad smartere, sikrere og hurtigere

Gennem dynamisk belastnings- og sikringsstyring afbalancerer Easee Equalizer al tilgængelig elektricitet og distribuerer den mere effektivt, idet bilens opladning justeres i henhold til tilgængelig kapacitet i din bygning. Uanset om det er hjemme eller på store parkeringspladser som indkøbscentre, kontorer og lejlighedsbygninger.

Den kraftfulde duo af Equalizer og Equalizer Amp giver alt det nødvendige for at bruge dine solpaneler eller enhver vedvarende energikilde til at oplade din bil. Superhurtig installation med Plug & Play, du er i gang på få minutter.

Trustpilot