Equalizer

  • 1 300 DKK

Lager:
Leveringstid: 3-4 hverdage
✓ 14 dages returret
✓ Gratis fragt over 600 kr
Välj antal

Easee Equalizer, sikrer, at du kan bruge al den tilgængelige strøm, uden at din hovedsikring springer, når du oplader din bil.

Varenummer: 198

Easee Equalizer - Udnyt al tilgængelig strøm uden at sprænge din hovedsikring

Equalizer er en meget smart ledsager, der sørger for at maksimere strømmen, uden at din hovedsikring springer, når du oplader din elbil. Den taler med Easee Home og sørger for at fordele strømmen korrekt. 

Equalizer fungerer som en kammerat med Easee Home.

  • Fuld dynamisk belastningsbalancering mellem ladeboks(e) og ejendommen
  • Passer i alle svenske elmålere med HAN port RJ-12 (P1) eller RJ-45
  • Undgår overbelastning og strømafbrydelser, når du oplader din bil
  • Muliggør hurtigere opladning, når andet forbrug i ejendommen er lavt
  • Al nødvendig kommunikation foregår over Easee Link, WiFi og radiofrekvens (40 meter) for at sikre forbindelse, selvom en af internetforbindelserne skulle svigte.


Hvilken slags HAN-port har jeg?

Tjek dit elmålercenter ind eller ring til dit elselskab og bed om at sikre dig, at du har en ledig HAN-port, og om du har RJ-45 eller RJ-12 (P1). For at Equalizer kan fungere på elmåleren, skal kundegrænsefladeporten være aktiveret. Hvis det ikke er aktiveret, vil enheden ikke modtage strøm eller overføre data. Kontakt din netværksoperatør for at aktivere kundegrænsefladeporten. Vigtigt at vide er, at din lokale netoperatør ikke behøver at være den samme som din eloperatør.

Aktivering af kundegrænsefladeporten kan tage et par dage afhængigt af netværksoperatøren. Kun den person, der ejer elmåleren, kan aktivere/åbne kundegrænsefladeporten. Ejeren af elmåleren er den person, der står som modtager på elregningen.


Manualer

Brugervejledning

ProduktbladTrustpilot